Over Fysiotherapie Hofstra

Het Team

Het team van Fysiotherapie Hofstra bestaat uit zeer gedreven specialisten.
Samen met andere specialisten in het werkveld zorgen deze mensen er voor dat u weer pijnvrij kunt genieten van bewegen!

Dennis Hofstra
Dennis HofstraEigenaar, Fysiotherapeut, Bewegingsagoog en Natural Running trainer
Specialisatie: Gericht op behandeling van beperking in spier en gewrichten door middel van dry needling. Dennis is gespecialiseerd in revalidatie van hardlopers en survival runners. Trainer van ademspierkracht bij sporters en COPD patiënten en de laatste toevoeging echografie.
Martijn van der Straaten
Martijn van der StraatenFysiotherapeut en Start2move trainer Maassluis
Martijn is gespecialiseerd in behandelingen van bovenhandse sporters en Kickboksen. Als trainer actief in de algemene trainingsgroepen en revalidatie gericht op COPD.
Martijn is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
Rogier Hoogerwerf
Rogier HoogerwerfFysiotherapeut Bewegingswetenschapper en Msc Sport fysiotherapeut io.
Specialisaties: Gericht herstel van klachten aan knieën, heup/liesklachten en enkel problematiek. Sport revalidatie naar sportspecifiek niveau. Met name revalidatie na vkb operaties is Rogier zijn specialiteit.
Rogier is aanwezig op maandag tot vrijdag.
Marjon van Staveren
Marjon van StaverenFysiotherapeut
Marjon is onze specialist op het gebied van schouder revalidatie en sport gericht herstel. Als bokser is ze bekend met blessures in de sport en de noodzaak om zo snel en verstandig mogelijk weer te sporten. Daarnaast is ze bootcamp trainer voor specifieke doelgroepen zoals COPD, diabetes bij start2move bootcamp.
Elena Gijtenbeek
Elena GijtenbeekMsc Manueel therapeut
Elena werkt sinds 2019 bij ons in de praktijk als Msc. Manueel therapeut . Het is haar passie om mensen te leren hoe met rugklachten om te gaan en de beperking niet als een beperking te zien. Elena staat voor je klaar op DInsdag middag en avond in Maassluis, woensdag en vrijdag in Maassluis.
Garai HoeveFysiotherapie en start2move bootcamp trainer
Garai is sinds 2019 werkzaam als trainer bij start2move bootcamp. Vanaf 2020 is hij fysiotherapeut bij fysiotherapie Hofstra op locatie Maassluis. Hier is hij verantwoordelijk voor de knie revalidatie na OK.
Bianca
BiancaAdministratief Medewerkster
Bianca is sinds 2018 actief in de praktijk, bij haar kunt u terecht voor alle vragen over kosten van behandelingen, boeken van trainingen en wijzigen van afspraken met uw therapeut. Bianca is aanwezig op Maandag de hele dag dinsdag, woensdag en donderdag ochtend.
Mickey van de WeijerAdministratief Medewerkster en Barista
Mickey is sinds 2019 actief in de praktijk, bij haar kunt u terecht voor alle vragen over afspraken maken, boeken van trainingen en wijzigen van afspraken met uw therapeut. Daarnaast is ze direct aanspreekpunt voor onze huurders. Mickey maakt voor u Maassluis de lekkerste koffie varianten bij Coffee & Care.

De Praktijk

Fysiotherapie Hofstra is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in Maassluis en Schiedam. De praktijk is ontstaan uit de succesvolle praktijk van Coen Backelandt die in juni 2012 is overgenomen door Dennis Hofstra.

Dennis Hofstra behaalde in 2006 zijn diploma voor bewegingsagoog en fitness instructeur. Geïnspireerd door mensen en sport besloot hij de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden te gaan volgen. In 2011 kon hij met zijn passie aan de slag: de combinatie van fysiotherapie en sport. Hij deed ervaring op in verschillende praktijken en werkvelden die daaraan gerelateerd waren. Onder andere de samenwerking met Coen Backelandt, waarna hij sinds juni 2012 eigenaar werd van zijn eigen praktijk.

Het team van Fysiotherapie Hofstra is sinds die tijd behoorlijk uitgegroeid. Dit team is jong maar de ervaring en kennis is ruim aanwezig. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij uw herstel!

Vandaar onze slogan “samenwerken aan gezond herstel”

Hier Staan Wij Voor

Fysiotherapie Hofstra streeft ernaar mensen weer in ‘beweging’ te krijgen in de ruimste zin van het woord. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk dat de persoon zich bewust is van zijn gezondheid (probleem), houding, gedrag en gedachten. De gespecialiseerde therapeuten werken samen met de klant om dit proces te bewerkstelligen en (lokale) belemmeringen op te heffen.

In dit proces en binnen de praktijk is persoonlijk begeleiden en te woord staan van de klanten één van de belangrijkste uitgangspunten.

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht,
  • Gespecialiseerde hoog kwalitatieve zorg op maat,
  • Samenwerking met cliënt en betrokkenen staat centraal,
  • Bewustwording van ‘bewegend functioneren’,
  • Passie voor ‘Bewegen’.

‘Het leven is als fietsen: om in balans te blijven moet je in beweging blijven.’ – Albert Einstein

0
Behandelingen per jaar
0
Specialisten
0
Locatie’s
0
Sport deelnemers

REGLEMENT

Privacy reglement en behandelovereenkomst

Hofstra fysiotherapie gaat uitermate zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om dit te bewaken houden we ons aan het privacy reglement en “Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WBGO)”. Deze wet regelt de relatie tussen zorgverlener en patiënt.

Vergoedingen: Fysiotherapie Hofstra heeft met alle grote zorgverzekeraars een contract. Mocht het zijn dat u niet aanvullend verzekerd bent komen de kosten voor eigen rekening. U dient zelf op de hoogte te zijn van het aantal vergoedingen, en wel of niet aanvullend verzekerd te zijn.

Belt u af korter dan 24 uur voor uw afspraak op werkdagen, heeft u maandag een afspraak meld dan of voor het weekend. Anders komen de kosten voor eigen rekening.

Klachtenregeling

In de praktijk doen we er alles aan om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Waarin de kwaliteit van uw behandeling en uw privacy van u gewaarborgd blijft. Mocht u desondanks op de een of andere manier ontevreden zijn over onze dienstverlening dan hopen wij natuurlijk dat u ons hierover zult aanspreken. Wij zullen dan ons uiterste best doen om samen met u hier alsnog een oplossing voor te vinden. Mocht dit echter niet tot een tevredenstellend resultaat leiden dan kunt u hierover altijd contact opnemen met de klachtencommissie van de KNGF.

  TARIEVEN

Zitting fysiotherapie: 35,00
Zitting Manuele therapie: 47,50
Lange zitting voor patiënten met complexe en/of meervoudige zorgvragen: 60,-
Screening: 20,-
Intake en onderzoek na screening: 47,50
Intake en onderzoek na verwijzing: 47,50
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek (op medische indicatie): 55,-
Toeslag voor uitbehandeling: 17,-
Inrichtingstoeslag: 6,80

  OPENINGSTIJDEN

Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 20:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 20:30
Vrijdag 08:00 – 17:00
Zaterdag 09:00 – 12:00