Over Fysiotherapie Hofstra

Over Fysiotherapie Hofstra

Het Team

Het team van Fysiotherapie Hofstra bestaat uit zeer gedreven specialisten.
Samen met andere specialisten in het werkveld zorgen deze mensen er voor dat u weer pijnvrij kunt genieten van bewegen!

Dennis Hofstra
Eigenaar Fysiotherapeut, Bewegingsagoog en Natural Running trainer

Specialisatie: Gericht op behandeling van beperking in spier en gewrichten door middel van dry needling. Dennis is gespecialiseerd in revalidatie van hardlopers en survival runners. Trainer van ademspierkracht bij sporters en COPD patiënten en de laatste toevoeging echografie.

Locatie: Maassluis & Schiedam

Martijn van der Straaten
Fysiotherapeut en Start2move trainer

Martijn is gespecialiseerd in behandelingen van bovenhandse sporters en Kickboksen. Als trainer actief in de algemene trainingsgroepen en revalidatie gericht op COPD. Martijn is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Locatie: Maassluis

Rogier Hoogerwerf
Fysiotherapeut Bewegingswetenschapper en Msc Sport fysiotherapeut io.

Specialisaties: Gericht herstel van klachten aan knieën, heup/liesklachten en enkel problematiek. Sport revalidatie naar sportspecifiek niveau. Met name revalidatie na vkb operaties is Rogier zijn specialiteit. Rogier is aanwezig op maandag tot vrijdag.

Locatie: Schiedam

Marjon van Staveren
Fysiotherapeut

Marjon is onze specialist op het gebied van schouder revalidatie en sport gericht herstel. Als bokser is ze bekend met blessures in de sport en de noodzaak om zo snel en verstandig mogelijk weer te sporten. Daarnaast is ze bootcamp trainer voor specifieke doelgroepen zoals COPD, diabetes bij start2move bootcamp.

Locatie: Schiedam

Elena Gijtenbeek
Msc Manueel therapeut

Elena werkt sinds 2019 bij ons in de praktijk als Msc. Manueel therapeut . Het is haar passie om mensen te leren hoe met rugklachten om te gaan en de beperking niet als een beperking te zien. Elena staat voor je klaar op DInsdag middag en avond in Maassluis, woensdag en vrijdag in Maassluis.

Locatie: Maassluis

Garai Hoeve
Fysiotherapie en start2move bootcamp trainer

Garai is sinds 2019 werkzaam als trainer bij start2move bootcamp. Vanaf 2020 is hij fysiotherapeut bij fysiotherapie Hofstra op locatie Maassluis. Hier is hij verantwoordelijk voor de knie revalidatie na OK.

Locatie: Maassluis

Bianca Greten
Administratief Medewerkster

Bianca is sinds 2018 actief in de praktijk, bij haar kunt u terecht voor alle vragen over kosten van behandelingen, boeken van trainingen en wijzigen van afspraken met uw therapeut. Bianca is aanwezig op Maandag de hele dag dinsdag, woensdag en donderdag ochtend.

Locatie: Maassluis & Schiedam

Mickey van de Weijer
Administratief Medewerkster en Barista

Mickey is sinds 2019 actief in de praktijk, bij haar kunt u terecht voor alle vragen over afspraken maken, boeken van trainingen en wijzigen van afspraken met uw therapeut. Daarnaast is ze direct aanspreekpunt voor onze huurders. Mickey maakt voor u Maassluis de lekkerste koffie varianten bij Coffee & Care.

Locatie: Maassluis

Isabelle Klaasse
(Sport)masseuse en sportverzorgster

Isabelle is sinds 2020 actief in de praktijk en geeft verschillende massages zoals sportmassages en ontspanningsmassages. Zij maakt bijvoorbeeld gebruik van hotstone, cupping en bamboe. Daarnaast geeft Isabelle ook een aantal senioren trainingen in Schiedam. De massages kunnen op aanvraag zowel in Schiedam als in Maassluis gegeven worden.

Locatie: Maassluis & Schiedam

Doris Zandvliet
Sportpsycholoog en prestatie coach

Doris is als externe specialist betrokken bij de revalidatie van onze patiënten, Doris heeft een zelfstandige praktijk waarbij zowel sport als prestatie centraal staan. Van uit haar passie maar ook als ervaringsdeskundige zorg ze samen met onze therapeuten voor het hoogst haalbare resultaat. www.baseonesportpsycholoogie.nl

Locatie: Maassluis & Schiedam

0
Behandelingen per jaar
0
Specialisten
0
Locatie’s
0
Sport deelnemers

De Praktijk

Fysiotherapie Hofstra is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in Maassluis en Schiedam. De praktijk is ontstaan uit de succesvolle praktijk van Coen Backelandt die in juni 2012 is overgenomen door Dennis Hofstra.

Dennis Hofstra behaalde in 2006 zijn diploma voor bewegingsagoog en fitness instructeur. Geïnspireerd door mensen en sport besloot hij de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden te gaan volgen. In 2011 kon hij met zijn passie aan de slag: de combinatie van fysiotherapie en sport. Hij deed ervaring op in verschillende praktijken en werkvelden die daaraan gerelateerd waren. Onder andere de samenwerking met Coen Backelandt, waarna hij sinds juni 2012 eigenaar werd van zijn eigen praktijk.

Het team van Fysiotherapie Hofstra is sinds die tijd behoorlijk uitgegroeid. Dit team is jong maar de ervaring en kennis is ruim aanwezig. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij uw herstel!

Vandaar onze slogan “samenwerken aan gezond herstel”

Hier staan wij voor

Fysiotherapie Hofstra streeft ernaar mensen weer in ‘beweging’ te krijgen in de ruimste zin van het woord. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk dat de persoon zich bewust is van zijn gezondheid (probleem), houding, gedrag en gedachten. De gespecialiseerde therapeuten werken samen met de klant om dit proces te bewerkstelligen en (lokale) belemmeringen op te heffen.

In dit proces en binnen de praktijk is persoonlijk begeleiden en te woord staan van de klanten één van de belangrijkste uitgangspunten.

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht,
  • Gespecialiseerde hoog kwalitatieve zorg op maat,
  • Samenwerking met cliënt en betrokkenen staat centraal,
  • Bewustwording van ‘bewegend functioneren’,
  • Passie voor ‘Bewegen’.

‘Het leven is als fietsen: om in balans te blijven moet je in beweging blijven.’ – Albert Einstein