Tarieven en Regelement

Tarieven en Regelement

  TARIEVEN

Zitting fysiotherapie: 35,00
Zitting Manuele therapie: 47,50
Lange zitting voor patiënten met complexe en/of meervoudige zorgvragen: 60,-
Screening: 20,-
Intake en onderzoek na screening: 47,50
Intake en onderzoek na verwijzing: 47,50
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek (op medische indicatie): 55,-
Toeslag voor uitbehandeling: 17,-
Inrichtingstoeslag: 6,80
Sportmassage (30 minuten): 25,-
Sportmassage (60 minuten): 50,-
Hot stone Massage (30 minuten): 30,-
Hot stone Massage (60 minuten): 60,-

REGLEMENT

Privacy reglement en behandelovereenkomst

Hofstra fysiotherapie gaat uitermate zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Om dit te bewaken houden we ons aan het privacy reglement en “Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WBGO)”. Deze wet regelt de relatie tussen zorgverlener en patiënt.

Vergoedingen: Fysiotherapie Hofstra heeft met alle grote zorgverzekeraars een contract. Mocht het zijn dat u niet aanvullend verzekerd bent komen de kosten voor eigen rekening. U dient zelf op de hoogte te zijn van het aantal vergoedingen, en wel of niet aanvullend verzekerd te zijn.

Belt u af korter dan 24 uur voor uw afspraak op werkdagen, heeft u maandag een afspraak meld dan of voor het weekend. Anders komen de kosten voor eigen rekening.

Klachtenregeling

In de praktijk doen we er alles aan om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Waarin de kwaliteit van uw behandeling en uw privacy van u gewaarborgd blijft. Mocht u desondanks op de een of andere manier ontevreden zijn over onze dienstverlening dan hopen wij natuurlijk dat u ons hierover zult aanspreken. Wij zullen dan ons uiterste best doen om samen met u hier alsnog een oplossing voor te vinden. Mocht dit echter niet tot een tevredenstellend resultaat leiden dan kunt u hierover altijd contact opnemen met de klachtencommissie van de KNGF.