Op deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19).

Update COVID-19, LOCKDOWN 15.12.2020:

Beste leden en patiënten van Start2Move Bootcamp en Fysiotherapie Hofstra,

Vanaf 15 december 2019 t/m 19 januari 2021 zullen wij met zijn allen weer even de tanden op elkaar moeten zetten. We zitten de komende weken in die onvermijdelijke lockdown.

We hebben alle maatregelen inmiddels op een rijtje kunnen zetten en dat heeft gelukkig alleen invloed op de sportgroepen van Start2Move Bootcamp.

Alle geplande afspraken met jouw fysiotherapeut mogen gewoon blijven doorgaan. De lockdown heeft geen invloed op de fysiotherapie. We vragen jullie natuurlijk wel om alert te blijven op klachten en om jouw afspraak bij twijfel af te zeggen.

Alle reguliere bootcampgroepen, de senioren trainingen, en een aantal medische trainingen worden voor de komende vijf weken geannuleerd. Staat jouw training niet in onderstaande lijst, dan mogen wij deze groep helaas geen trainingen aanbieden tijdens deze lockdown. In onderstaande lijst kunnen jullie vinden welke medische trainingen wel door mogen gaan:

 • Maandag 08.00 uur in Schiedam bij Geeske;
 • Maandag 11.00 uur in Maassluis bij Martijn;
 • Maandag 18.00 uur in Maassluis bij Martijn;
 • Maandag 19.00 uur in Maassluis bij Martijn;
 • Dinsdag 14.00 uur in Schiedam bij Rogier;
 • Dinsdag 19.00 uur in Schiedam bij Rogier;
 • Donderdag 08.00 uur in Maassluis bij Martijn;
 • Donderdag 08.00 uur in Schiedam bij Geeske;
 • Donderdag 11.00 uur in Maassluis bij Martijn;
 • Vrijdag 08.30 uur in Schiedam bij Rogier;
 • Vrijdag 14.00 uur in Schiedam bij Rogier.

Alle overige groepen zijn t/m 19 januari 2021 geannuleerd!

Omdat wij jullie weer de kans willen geven om toch te blijven bewegen tijdens deze lockdown zullen er iedere week verschillende online trainingen op ons YouTube kanaal geplaatst worden. Op alle maandagen en woensdagen zullen wij een reguliere bootcamp training online plaatsen. Op alle dinsdagen en donderdagen zullen wij een senioren bootcamp training online plaatsen. Iedere week zullen wij op onze locatie in Maassluis en op onze locatie in Schiedam twee Relive trainingen opnemen. Zo hebben jullie naast de twee reguliere online trainingen ook twee keer in de week de kans om een Relive training te volgen.

LET OP: tijdens de Relive trainingen zijn jullie allemaal zelf verantwoordelijk voor het houden van de 1,5 meter afstand. Op dit moment mogen de Relive trainingen met zijn tweeën gedaan worden, mits jullie 1,5 meter afstand houden. Tijdens de trainingen dienen jullie je aan deze regels te houden.

Alle linkjes van de online trainingen zullen wij jullie toesturen via de e-mail en via een pushbericht. Deze berichten gaan naar alle leden omdat het voor ons niet te realiseren is om het per persoon of per groep te versturen. De komende tijd zullen jullie daarom vaak een berichtje van ons krijgen met de verwijzing naar de online trainingen.

Wij hopen hiermee de komende weken toch lekker in beweging te blijven met zijn allen.

Met vriendelijke en sportieve groetjes,

Team Start2Move Bootcamp en Fysiotherapie Hofstra