Hardloop analyse

Je bent een hardloper en je wil net dat beetje sneller op de zeven heuvelen loop 15 kilometer.
Alleen heb je geen idee waar je moet beginnen, je loopt goed, je eet goed en je hebt geen blessures. Misschien kan je iets verbeteren in je loop techniek?

Dit is waar de hardloop analyse om gaat, de fine tuning binnen je eigen techniek. Zo kan je met tips en adviezen veel efficiënter lopen. Hierdoor verbruik jij minder energie en kan je dus net dat stukje sneller lopen!

Ook als je klachten hebt is het goed om eens naar je techniek te kijken, hierdoor kunnen we veel filteren en na een paar keer trainen merk je zelf meestal al het verschil. Lekker kunnen genieten van hardlopen zonder klachten in de natuur.

Wat houd een hardloop analyse in?
De specialist laat je lopen op de loopband, eerst doen we een band om je middel om je loop data te registeren en filmt de specialist je met een camera van twee kanten.
Zo krijgen we een goed beeld van de mogelijke aandachtspunten in de techniek. Tijdens het lopen geeft de specialist al tips die je direct kunt terug zien op het beeldscherm. Zo zie je direct wat je doet en wat er dan gebeurt.
Nadat de analyse is gemaakt neemt de specialist dit met u door, laat de verschillen zien en schrijft een verslag met tips en adviezen die u later met extra oefeningen opgestuurd krijgt. De duur van de analyse is ongeveer 30 minuten.

Wil je graag een hardloop analyse van één van onze specialisten schrijf je dan hieronder in.
De praktijk neemt contact met u op om het een en ander te bespreken.

  • Gericht onderzoek

  • Duidelijke beeldvorming

  • Oefeningen op maat na de analyse

  • Direct resultaat met hardlopen

Je kunt eenvoudig zelf online een afspraak maken:

ANDERE DIENSTEN:

Maxime van Stam
Maxime van Stam(Sport) Diëtiste