Over Fysiotherapie Hofstra

Over Fysiotherapie Hofstra

Ons team

Het team van Fysiotherapie Hofstra bestaat uit zeer gedreven specialisten.
Samen met andere specialisten in het werkveld helpen onze therapeuten om bewegen voor jou weer leuk te maken. Samen werken wij aan jouw herstel zodat jij weer pijnvrij kunt genieten van bewegen!

Dennis Hofstra
Eigenaar, fysiotherapeut, bewegingsagoog en Natural Runners trainer.

Specialisaties: behandeling van beperkingen in spieren en gewrichten door middel van dry needling. Daarnaast is Dennis gespecialiseerd in revalidatie van hardlopers en survival runners, het trainen van ademspierkracht bij sporters en COPD-patiënten en als laatste toevoeging gespecialiseerd in echografie.

Locatie: Maassluis & Schiedam

Martijn van der Straaten
Fysiotherapeut en Start2Move Bootcamp trainer.

Specialisaties: behandeling van bovenhandse sporters en kickboksen. Daarnaast is Martijn gespecialiseerd in revalidatie van COPD-patiënten, Covid revalidatie en dry needling.

Aanwezig: maandag t/m vrijdag.

Locatie: Maassluis

Marjon van Staveren
Fysiotherapeut en Start2Move Bootcamp trainer.

Specialisaties: sport gericht herstel, schouder revalidatie en dry needling. Daarnaast is Marjon als bokser bekend met blessures in de sport en weet zij hoe belangrijk het is om zo snel en zo verstandig mogelijk weer te gaan sporten.

Aanwezig: maandag t/m vrijdag.

Locatie: Schiedam

Elena Gijtenbeek
MSc. Manueel therapeut.

Specialisaties:
rug- en nekklachten en de totale wervelkolom.
Elena haar passie is om mensen te leren hoe met rug- en/of nekklachten om te gaan en deze beperking niet als een beperking te zien.

Aanwezig: woensdag en vrijdag.

Locatie: Maassluis

Bianca Greten
Secretaresse.

Bianca is de secretaresse van Fysiotherapie Hofstra. Bij haar kun je terecht voor alle vragen over de kosten van een behandeling, het aanmelden voor een training of het maken en/of wijzigen van een afspraak met jouw fysiotherapeut. Daarnaast is Bianca het aanspreekpunt voor al jouw vragen over onze app SportBit Manager.

Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag.

Locatie: Maassluis & Schiedam

Laura de Jong
MSc. Sportfysiotherapeut.

Specialisaties: Laura is een sportief type met volleybal als favoriet. In onze praktijk houd Laura zich bezig met echografie, dry needling en EPTE. EPTE is een speciale spierpees techniek.

Aanwezig: maandag, woensdag t/m vrijdag.

Locatie: Maassluis

Jeremy van der Ent
fysiotherapeut.

Specialisaties: Jeremy is actief in de voetbal, de specialisaties van Jeremy richten zich vooral op de onderste extremiteiten, heup, knie en onderbeen.

Aanwezig: maandag t/m vrijdag.

Locatie: Schiedam en Maassluis

Mickey van de Weijer
Secretaresse en barista.

Mickey houd zich vooral bezig met alle externe communicatie, de social media en de website van Fysiotherapie Hofstra. Daarnaast kun je bij Mickey terecht voor het maken en/of wijzigen van een afspraak met jouw fysiotherapeut.

Aanwezig: maandag t/m donderdag.

Locatie: Maassluis

Doris Zandvliet
Sport- en prestatiepsycholoog.

Doris is als externe specialist betrokken bij de revalidatie van onze patiënten. Doris heeft een zelfstandige praktijk waarbij zowel sport als prestatie centraal staan. Vanuit haar passie maar ook als ervaringsdeskundige zorgt ze samen met onze therapeuten voor het hoogst haalbare resultaat. www.baseonesportpsychologie.nl

Locatie: Maassluis & Schiedam

0
Behandelingen per jaar
0
Specialisten
0
Locatie’s
0
Sport deelnemers
locatie-schiedam

De praktijk

Fysiotherapie Hofstra is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in Maassluis en Schiedam. De praktijk is ontstaan uit de succesvolle praktijk van Coen Backelandt die in juni 2012 is overgenomen door Dennis Hofstra.

Dennis Hofstra behaalde in 2006 zijn diploma voor bewegingsagoog en fitness instructeur. Geïnspireerd door mensen en sport besloot hij de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden te gaan volgen. In 2011 kon hij met zijn passie aan de slag: de combinatie van fysiotherapie en sport. Hij deed ervaring op in verschillende praktijken en werkvelden die daaraan gerelateerd waren. Onder andere de samenwerking met Coen Backelandt, waarna hij sinds juni 2012 eigenaar werd van zijn eigen praktijk.

Het team van Fysiotherapie Hofstra is sinds die tijd behoorlijk uitgegroeid. Dit team is jong maar de ervaring en kennis is ruim aanwezig. Ons team staat voor jou klaar om je te helpen bij jouw herstel!

Vandaar onze slogan: “samenwerken aan gezond herstel”!

Onze visie

Fysiotherapie Hofstra streeft ernaar mensen weer in ‘beweging’ te krijgen in de ruimste zin van het woord. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk dat de persoon zich bewust is van zijn gezondheid (probleem), houding, gedrag en gedachten. De gespecialiseerde therapeuten werken samen met de klant om dit proces te bewerkstelligen en (lokale) belemmeringen op te heffen.

In dit proces en binnen de praktijk is persoonlijk begeleiden en te woord staan van de klanten één van de belangrijkste uitgangspunten.

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht,
  • Gespecialiseerde hoog kwalitatieve zorg op maat,
  • Samenwerking met cliënt en betrokkenen staat centraal,
  • Bewustwording van ‘bewegend functioneren’,
  • Passie voor ‘Bewegen’.

‘Het leven is als fietsen: om in balans te blijven moet je in beweging blijven.’ – Albert Einstein