Over Fysiotherapie Hofstra

Over Fysiotherapie Hofstra

Ons team

Het team van Fysiotherapie Hofstra bestaat uit zeer gedreven specialisten.
Samen met andere specialisten in het werkveld helpen onze therapeuten om bewegen voor jou weer leuk te maken. Samen werken wij aan jouw herstel zodat jij weer pijnvrij kunt genieten van bewegen!

Dennis Hofstra
Eigenaar, fysiotherapeut, bewegingsagoog en Natural Runners trainer.

Specialisaties: Dryneedling wervelkolom en extremiteiten, Hardloop revalidatie, orthopedische revalidatie knie, heup, enkel, MSU echografie, Fitbydata analist. Small group coach (start2movebootcamp)

Locatie: Maassluis & Schiedam

Marjon van Staveren
Fysiotherapeut en Start2Move Bootcamp trainer.

Specialisaties: sport gericht herstel, schouder revalidatie en dry needling. Daarnaast is Marjon als bokser bekend met blessures in de sport en weet zij hoe belangrijk het is om zo snel en zo verstandig mogelijk weer te gaan sporten.

Aanwezig: maandag t/m vrijdag.

Locatie: Schiedam

Bianca Greten
Operationeel Manager

Bianca is de operationeel manager van Fysiotherapie Hofstra. Bij haar kun je terecht voor alle vragen over de kosten van een behandeling, het aanmelden voor een training of het maken en/of wijzigen van een afspraak met jouw fysiotherapeut. Daarnaast is Bianca het aanspreekpunt voor al jouw vragen over onze app SportBit Manager. Daarnaast regelt Bianca alle zaken die met het dagelijkse bestuur van Fysiotherapie Hofstra te maken heeft.

Aanwezig: maandag, dinsdag en donderdag.

Locatie: Maassluis & Schiedam

Laura de Jong
MSc. Sportfysiotherapeut.

Specialisaties: Laura is een sportief type met volleybal als favoriet. In onze praktijk houd Laura zich bezig met echografie, dry needling en EPTE. EPTE is een speciale spierpees techniek.

Aanwezig: maandag, woensdag t/m vrijdag.

Locatie: Maassluis

Kirsten Zonneveld
Fysiotherapeut/Manueel therapeut

Ik zit al 11 jaar in het vak en sinds 5 jaar heb ik ook mijn master Musculoskeletale revalidatie (manuele therapie) gehaald.
Wat ik heel interessant vind zijn de orthopedische, traumatologie en sportklachten.
Aanwezig:Maandag, Dinsdag, Donderdag

Locatie: Maassluis 

Mats Odijk
Bewegingstechnoloog/Fitby data/Kracht en revalidatie trainer

Mats test en meet iedereen tijdens zijn of haar revalidatie, dit zorgt voor inzicht in progressie en de punten waar nog aan gewerkt moet worden.
Daarnaast voert mats de vo2 max onderzoeken uit voor fitby data.

Aanwezig: Maandag, Donderdag

Locatie: Maassluis

Luke Kernan
Fysiotherapeut, knie specialist

Luke is verantwoordelijke voor de knie revalidatie in Maassluis, zowel onfield als in de trainingszaal.
Daarnaast werkt hij samen met Esmee en Dennis aan de diagnostiek.

Aanwezig: Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag

Locatie: Maassluis

Maxime van Stam
Diëtiste voedingsbegeleiding

Voeding is een belangrijk onderdeel bij Fysiotherapie Hofstra, om goed te kunnen pieken tijdens de revalidatie na een operatie of herstel van een klacht/blessure is voeding 1 van de belangrijkste pijlers. Bij Maxime kunt u terecht voor begeleiding van voeding na operatie, diabetes begeleiding en begeleiding van sporters.

Aanwezig: Maandag

Locatie: Maassluis

Ben Godfrey 
Fysiotherapeut

Ben is verantwoordelijk voor de knie revalidatie in Schiedam zowel onfield als in de trainingszaal.
Daarnaast zal ben in de toekomst de loopanalyses met Runeasi in Schiedam uitvoeren.

Aanwezig: Maandag, Donderdag

Locatie: Schiedam

Jackie Visser
Diëtiste 

Voeding is een belangrijk onderdeel bij Fysiotherapie Hofstra, om goed te kunnen pieken tijdens de revalidatie na een operatie of herstel van een klacht/blessure is voeding 1 van de belangrijkste pijlers. Bij Jackie kunt u terecht voor begeleiding van voeding na operatie, diabetes begeleiding en begeleiding van sporters.

Aanwezig: Maandag, Woensdag en Donderdag

Locatie: Maassluis, Schiedam

esmee fysio

Esmee Binnendijk
Fysiotherapeut

Het in beweging brengen en houden van mensen met klachten is mijn passie. Na de HALO ben ik fysiotherapie gaan studeren.

Aanwezig: Woensdag en Vrijdag

Locatie: Maassluis

Jade Debeij
Fysiotherapeut

Het in beweging brengen en houden van mensen met klachten is mijn passie. Mijn focus ligt op het begeleiden van jonge sporters met groei gerelateerde klachten

Aanwezig: Maandag tot Vrijdag

Locatie: Schiedam

Doris Zandvliet
Sport- en prestatiepsycholoog.

Doris is als externe specialist betrokken bij de revalidatie van onze patiënten. Doris heeft een zelfstandige praktijk waarbij zowel sport als prestatie centraal staan. Vanuit haar passie maar ook als ervaringsdeskundige zorgt ze samen met onze therapeuten voor het hoogst haalbare resultaat. www.baseonesportpsychologie.nl

Locatie: Maassluis & Schiedam

Quincy Knegjens
Sport- en prestatie Fysiotherapeut

Sportgerichte revalidatie voorste kruisband revalidatie.

Locatie: Schiedam

0
Behandelingen per jaar
0
Specialisten
0
Locatie’s
0
Sport deelnemers
locatie-schiedam

De praktijk

Fysiotherapie Hofstra is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in Maassluis en Schiedam. De praktijk is ontstaan uit de succesvolle praktijk van Coen Backelandt die in juni 2012 is overgenomen door Dennis Hofstra.

Dennis Hofstra behaalde in 2006 zijn diploma voor bewegingsagoog en fitness instructeur. Geïnspireerd door mensen en sport besloot hij de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Leiden te gaan volgen. In 2011 kon hij met zijn passie aan de slag: de combinatie van fysiotherapie en sport. Hij deed ervaring op in verschillende praktijken en werkvelden die daaraan gerelateerd waren. Onder andere de samenwerking met Coen Backelandt, waarna hij sinds juni 2012 eigenaar werd van zijn eigen praktijk.

Het team van Fysiotherapie Hofstra is sinds die tijd behoorlijk uitgegroeid. Dit team is jong maar de ervaring en kennis is ruim aanwezig. Ons team staat voor jou klaar om je te helpen bij jouw herstel!

Vandaar onze slogan: “samenwerken aan gezond herstel”!

Onze visie

Fysiotherapie Hofstra streeft ernaar mensen weer in ‘beweging’ te krijgen in de ruimste zin van het woord. Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk dat de persoon zich bewust is van zijn gezondheid (probleem), houding, gedrag en gedachten. De gespecialiseerde therapeuten werken samen met de klant om dit proces te bewerkstelligen en (lokale) belemmeringen op te heffen.

In dit proces en binnen de praktijk is persoonlijk begeleiden en te woord staan van de klanten één van de belangrijkste uitgangspunten.

  • Persoonlijke begeleiding en aandacht,
  • Gespecialiseerde hoog kwalitatieve zorg op maat,
  • Samenwerking met cliënt en betrokkenen staat centraal,
  • Bewustwording van ‘bewegend functioneren’,
  • Passie voor ‘Bewegen’.

‘Het leven is als fietsen: om in balans te blijven moet je in beweging blijven.’ – Albert Einstein