Sportfysiotherapie

Ons team van fysiotherapeuten is gespecialiseerd in het behandelen en revalideren van sporters en topsporters. Heb jij een blessure opgelopen tijdens het trainen of tijdens een wedstrijd of loop jij tijdens het trainen steeds tegen dezelfde klachten of obstakels aan? Tijdens een uitgebreid intakegesprek nemen wij jouw klachten door en zal jij samen met jouw therapeut een persoonlijk behandelplan opstellen. Tijdens het opstellen van dit behandelplan wordt er rekening gehouden met jouw persoonlijke situatie, maar ook met de eisen van jouw sport en jouw doelen.

Omdat iedere sport zijn eigen eisen, doelen en voorwaarden heeft zal jij als sporter uitgebreid getest en onderzocht worden. Op deze manier kunnen we samen bepalen op welk niveau jij jouw sport weer kunt oppakken. Samen met jou, jouw trainer en jouw fysiotherapeut bewaken we jouw doelen en grenzen. Tijdens de verschillende revalidatie trainingen houden we iedere keer rekening met jouw belasting en belastbaarheid op dat moment. We leren jou zelf ook aan om op deze manier naar je lichaam te luisteren. Wil je meer weten over belasting en belastbaarheid? Lees dan hier onze blog.

Onze praktijken in Maassluis en in Schiedam hebben uitgebreide revalidatie mogelijkheden. In Maassluis hebben we een grote trainingszaal en in Schiedam beschikken we over een overdekte atletiekbaan en 260 vierkante meter aan ruimte voor krachttraining.

Wil jij weer kunnen knallen tijdens jouw trainingen of wedstrijden op jouw gewenste niveau? Of wil jij gewoon lekker kunnen sporten en bewegen zonder pijn klachten? Wij staan voor je klaar en helpen je graag verder om deze doelen te bereiken.

  • Afspraak binnen 48 uur.

  • Uitgebreid onderzoek.

  • Duidelijk behandelplan.

  • Korte lijnen met specialisten en samenwerkingspartners.

  • Uitgebreide revalidatie mogelijkheden.

  • Persoonlijke begeleiding.

Je kunt eenvoudig zelf online een afspraak maken:

ANDERE DIENSTEN:

Maxime van Stam
Maxime van Stam(Sport) Diëtiste