Hardloopklachten

Misschien herken je het wel. Je bent lekker aan het lopen. Een goed schema van internet gehaald en daar gaan we! Maar na vijf beginnen de klachten. Die linker knie begint op te spelen. Misschien zijn de schoenen niet goed. Dus je koopt nieuwe schoenen, dat gaat een week goed maar de klachten komen weer terug. Nu neem je toch maar een paar dagen extra rust. Dit werkt wel de pijn is weg. Maar de gemiste trainingen moeten wel weer ingehaald worden natuurlijk! De dag erna is de pijn heftiger dan hiervoor!

Wat kunnen wij voor je doen?
Onze specialisten zijn opgeleid tot het begeleiden, revalideren en trainen van duurlopers. Bij de eerste intake kijken we gelijk naar alle facetten die invloed hebben op uw klacht. Hierin is de trainingsomvang en intensiteit één van de belangrijkste factoren. Natuurlijk gevolgd door lichamelijk onderzoek. Daarnaast kunnen we een loop analyse doen, of een uitgebreide loopanalyse als bij de eerste analyse onvoldoende duidelijkheid wordt verkregen. Na alle analyses wordt een gedegen behandelplan ingesteld. Hierbij kunnen we adviseren om een extra loop technische training te volgen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je zo snel mogelijk weer pijnvrij kunnen lopen? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen je er doorheen!

  • Duidelijk onderzoek

  • Een duidelijk behandelplan

  • Een actieve instelling tijdens de behandelingen

  • Een langdurige oplossing voor uw klacht

U kunt eenvoudig zelf online een afspraak maken:

ANDERE TRAJECTEN: