Fysiotherapie

Fysiotherapie algemeen bij Fysiotherapie Hofstra is bedoeld voor iedereen!

Je wilt graag goed en snel geholpen worden. We willen weer kunnen genieten van bewegen en natuurlijk pijnvrij kunnen werken. Onze fysiotherapeuten gaan samen met jou aan de slag om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt meestal binnen 24 uur terecht voor een afspraak op onze praktijk in Maassluis of in Schiedam.

Bij de intake wordt er eerst een uitgebreide screening uitgevoerd. Jouw therapeut wil precies weten waar jij last van hebt. Hierna zal de therapeut het behandelvoorstel met je bespreken. Wij vinden het vooral belangrijk dat jij ook begrijpt waarom je klachten er zijn, waar je klachten vandaan komen en waar je precies last van hebt. Het is belangrijk dat je begrijpt wat wij behandelen en waarom. Dit helpt mee tijdens het herstel.

Wanneer we samen een duidelijk behandelplan hebben uitgesteld gaan we ook samen aan de slag om er voor te zorgen dat jij zo snel mogelijk weer klachtenvrij bent en optimaal kunt bewegen.

Al onze therapeuten zijn aangesloten bij het KNGF.

Ben je benieuwd naar jouw therapeut? Neem een kijkje op onze teampagina of lees een blog van onze eigen therapeuten op onze blogpagina.

  • Snelle afspraken

  • Duidelijk onderzoek

  • Opstellen van een behandelplan

  • Samen aan de slag om het probleem op te lossen

  • Langdurig resultaat

Je kunt eenvoudig zelf online een afspraak maken:

ANDERE DIENSTEN:

Maxime van Stam
Maxime van Stam(Sport) Diëtiste